AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Fevzi ÇakmakMahallesi'nde Iftar Programına Katıldı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde iftar programına katıldı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde iftar programına katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Koca, partisi tarafından düzenlenen iftar programında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Programda konuşma yapan Koca, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halkla araya mesafeler koymadan tüm teşkilatla birlikte vatandaşların içinde olduklarını kaydeden Koca, "Bize verdiğiniz sorumluluğu sizlerin dertlerini dinleyerek ve çözüm üreterek yerine getiriyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata da, AK Parti'nin halkın sevincinde, üzüntüsünde her an beraber olduğunu belirtti.

İftara, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: