AK Parti Eskişehir milletvekilleri, Rektör Gönen'i ziyaret etti

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can ile İl Başkanı Süleyman Reyhan ve beraberindeki...

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can ile İl Başkanı Süleyman Reyhan ve beraberindeki heyet, bir süre önce Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Hasan Gönen'i ziyaret etti.
Milletvekili Koca, ESOGÜ'nün Eskişehir'in önemli iki üniversitesinden birisi olduğunu söyledi. Koca, ESOGÜ'nün kente, bölgeye ve ülkeye her alanda verdiği hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Milletvekili Can ise ESOGÜ ve kent için el birliği içinde çalışmaya hazır olduklarını vurgulayarak, Prof. Dr. Gönen'in ESOGÜ ve kent için güzel çalışmalar yapacağına inandığını dile getirdi.
Koca, Can, Reyhan ve beraberindekiler, ESOGÜ Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Gönen'e görevinde başarılar diledi.
Prof. Dr. Gönen de üniversiteyi hak ettiği seviye çıkarılabilmek ve çalışan memnuniyetini de içine alan geniş bir vizyona ulaştırmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz