AK Parti Eskişehir Milletvekillerinden Okul Ziyareti

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte Atatürk Endüstri Meslek Lisesi

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte Atatürk Endüstri Meslek Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Belediye'den yapılan açıklamada, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Koca, Can ve Sakallı'nın öğretmenlerle sohbet ettiği bildirildi.

Öğretmenleri gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar için kutlayan Koca, Can ve Sakallı'nın, "Ülkemizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmeyi amaçlayan öğretmenlerimiz sevgi ve saygının en büyüğünü hak etmektedirler" diyerek, belediye tarafından hazırlanan hediyeleri takdim ettikleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: