AK Parti Eskişehir Teşkilatından "Sosyal Sorumluluk Projesi" Çalışmaları

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı, "Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Saha Çalışmaları" için teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı, "Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Saha Çalışmaları" için teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, toplantıda yaptığı konuşmada, "Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Saha Çalışmaları" hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, şunları kaydetti:

"Yoksulluk, gelir dağılımı, sağlık, eğitim, bilgiye erişim, insan hakları, çevre arasındaki temel bağın farkında olan, bütün bu meselelerin bir bütünlük içinde ele alınması gerektiğine inanan, bu farkındalığın insanın 'onurlu' bir şekilde varlığını sürdürmesini sağlayabileceğini bilen bir doğrultu içinde çalışmaları yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Reklam
Reklam

Programa, İl Sosyal İşler Başkanı Hatice Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Çetin, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Figan Baycan, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Atik ve teşkilat üyeleri katıldı.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: