AK Parti Ezine İlçe Başkanı Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Genç'i Ziyaret Etti

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç'i ziyaret etti.

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç'i ziyaret etti.

Babaoğlu, bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette yaptığı açıklamada, Ezine'nin sakin, huzurlu ve güvenli bir yer olduğunu belirterek, "İlçe yönetimi olarak huzurun, emniyetin ve güvenin sağlanmasında gece gündüz demeden, canla başla çalışan emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen bütün desteği ve yardımı sunacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Genç ise ilçede göreve başlayalı kısa bir süre olmasına karşın kendisine ve teşkilatına gösterilen ilgiden memnun kaldığın ifade ederek, "Ezine'de vatandaşların emniyet teşkilatına bakış açısı çok olumlu. Polis vatandaş işbirliğini sürdürerek, halkımızın huzur ve güvenliğini temin edeceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: