AK Parti Finike İlçe Teşkilatı'ndan Iftar

AK Parti Finike İlçe Teşkilatı, iftar verdi. İftara Finikeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Finike Fuar...

AK Parti Finike İlçe Teşkilatı, iftar verdi. İftara Finikeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Finike Fuar alanında verilen iftara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve vatandaşlar katıldı.

İftarın açılış konuşmasını yapan AK Parti Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Finike’nin daha güzel yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Finike sizlerin desteği ile daha iyi yerlere gelecek. Bu anlamlı iftara katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Finike’ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Organizasyon, İlçe Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz