Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Uzer, Belediye Parkı'nı Gezdi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin ile birlikte,...

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin ile birlikte, ilçenin tek parkı olan Belediye Park’ını gezdi.

AK Parti'li heyete park hakkında bilgiler veren Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 2009 yılındaki yerel seçimlerde belediye başkanı seçildikten sonra 13 yıl boyunca atıl durumda bekleyen parkta çalışma yaptıklarını belirterek, “Bakımsız ve sahipsiz olan bu parkta madde çeken şahıslar, çevredeki vatandaşları da rahatsız ediyordu. İlçenin tek parkında restorasyon çalışması başlatarak, değişik fidanlar ile değişik süs bitkileri ile süslemeye çalıştık. Parkımızda 3 yapay şelale, bir kafe, bir çay bahçesi, çocuk oyun grubu, yetişkinler için jimnastik spor aletleri grubu, yürüyüş parkuru var. 28 dönümlük bu alana yeni modern park inşa ederek ilçe halkının hizmetine sunduk” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Ali Şahin, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Heyet çay bahçesinin kamelyasında çay içtikten sonra ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: