AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, çözüm sürecine herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, çözüm sürecine herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

Bakbak, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin gelişmesini istemeyenlerin çözüm sürecine ilişkin bir sorun yaratmaya çalıştığını öne süren Bakbak, söz konusu odakların içte ve dışta Türkiye'nin önünün açılmasını istemediklerini savundu.

Bakbak, "Bakın tarihin en güçlü zamanlarından birini yaşıyoruz, üretim hızlı, büyüme hızı iyi gidiyor. Bu güçlü dönemde bu sorunu çözmeliyiz. Bu yüzden çözüm sürecine herkes destek vermeli" dedi.

Reklam
Reklam

Suriyeli sığınmacılara da değinen Bakbak, Türkiye'nin yanı başında yaşanan vahşete sessiz kalmayacağını, acıdan, savaştan kaçan insanlara kapıları kapatmayacağını dile getirdi. Suriye'de yaşanan iç savaşın bir an önce bitmesi temennisinde bulunan Bakbak, Suriye ile ilgili ilişkilerin her anlamda artarak devam edeceğini söyledi.

Bakbak, yeni Anayasa çalışmalarının da hızla sürdürüldüğünü kaydetti.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de medyanın demokrasinin olmazsa olmaz kurumlarından biri olduğunu aktardı.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz