AK Parti Gaziantep Milletvekili Mazıcıoğlu:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, basının, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından önemli olduğunu bildirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, basının, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından önemli olduğunu bildirdi.

Mazıcıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazeteciliğin, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir meslek olduğunu vurguladı.

Basının görevinin ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmak olduğunu belirten Mazıcıoğlu, şunları kaydetti:

"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak basın, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından önemlidir. Fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği sağlamak toplum olarak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Basın Ahlak Esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren ve kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: