Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gso Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Gaziantep’in ve...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Gaziantep’in ve Türkiye'nin önünü açacak nitelikle kanun çalışmalarına imza attıklarını söyledi.

Milletvekili Koçer, yönetim kurulu üyelerine mecliste yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Koçer, milletvekili görevinde bir yılı doldurduğunu ifade ederek, "Bu bir yılda Ankara'da elimizden gelen gayreti ortaya koyduk. Özellikle üyesi bulunduğum Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Türkiye'yi ilgilendiren çok önemli kanunlara imza attık. Bu süreçte Gaziantep’in ve Türkiye’nin önünü açacak bir çok plan ve projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Zaten Başbakanımızın söylediği gibi hafta sonunda da olsa mutlaka her milletvekili, kendi seçim bölgesinde çalışmalarını yürütüyor. Ben ve diğer milletvekili arkadaşlarım her zaman seçim bölgemizde sorunlarla birebir ilgilenmeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anayasa çalışmalarına da değinen Koçer, "Çalışmalar sonucunda Türkiye'nin kendine uygun, gerçekten sivil olarak hazırlanmış, çağın gereklerine uygun bir anayasa ortaya çıkmasını temenni ediyorum. Partiler arası uzlaşmanın ülke geleceğine büyük katkıda bulunacağına inanıyorum. Bu dönemde eğitim başta olmak üzere çok önemli kanun çalışmaları oldu. Bunların bir çoğu devrim niteliğindedir. Türkiye'nin önünü açacak niteliktedir" diye konuştu.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da, Gaziantep milletvekillerine sanayiciye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Gaziantep adına herhangi bir konu götürdüğümüz zaman hepsi canla başla destek veriyor. Bu da ortak aklın ne kadar doğru işler yaptığını gösteriyor. İnşallah bu süreç böyle devam eder. Bizim için bu dönemde önemli olan iki proje var. Birincisi Hassa-Dörtyol arasında açılacak tünel ve bu tünele Gaziantep'in de bağlanmasıdır. İkincisi de Kilis'te kurulması planlanan yeni organize sanayi bölgesi. Bu bir süreçtir. Kısa sürede bitirilecek gibi yanlış anlaşılmasın. Bu 4-5 yıl sürecek bir süreçtir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Konukoğlu, şöyle devam etti:

"Temennimiz, bu projelerin bölgemize kazandırılması. Sadece Gaziantep değil Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Adıyaman bütün Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin geçiş kapısıdır, denize ulaşım kapısıdır. Projeye destek veren herkesi kutluyorum. Hep birlikte başaracağımız konusunda şüphemiz yok. Gaziantep her konuda Türkiye'nin önünde koşuyor. Üretim ve ihracatta 2 katı büyüyor. Sanayicilere ve çalışanlara teşekkür ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz