AK Parti Gaziantep milletvekillerinden teşekkür ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, İslahiye'de parti yönetimi ile buluşarak...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, İslahiye'de parti yönetimi ile buluşarak seçimde gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti.
Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Gaziantep milletvekilleri Hüseyin Çelik, Fatma Şahin, Şamil Tayyar, Nejdet Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Halil İbrahim Mazıcıoğlu, Ali Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer katıldı.
Partililere teşekkür konuşması yapan Çelik, bu güne kadar söz verdikleri bütün işlerin takipçisi olacaklarını belirtti. Gaziantep'te bir ekip ruhu yakaladıklarını belirten Çelik, yakalanan başarının küçümsenemeyeceğini beyan etti.
Kahramanmaraş Klavuzlu Barajı'nın söz verilen tarihte tarlaları sulamaya başlayacağını vurgulayan Çelik, ilçe halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Partililerle bir saat sohbet eden milletvekilleri daha sonra ilçeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz