AK Parti Gaziantep Milletvekilleri,Şehitkamil Belediyesi'nin Hizmetlerini Inceledi

AK Parti Gaziantep milletvekilleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile belediyenin hizmet alanlarını gezdi.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile belediyenin hizmet alanlarını gezdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geziye katılan AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Derya Bakbak, İl Başkanı Ahmet Uzer, İlçe Başkanı Hasan Coşkun, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç'a projeler hakkında bilgi verildi.

Milletvekili Şahin, yaptığı açıklamada, Gaziantep'i sadece Türkiye'nin değil dünyanın önemli şehirlerinden biri olarak nitelendirmek gerektiğini vurguladı. Kentte yapılacak çok iş olduğunu ifade eden Şahin, hizmetlerinden dolayı Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Milletvekili Erdoğan da sosyal tesislerin özellikle kadın ve çocukların gelişimine olumlu etki yaptığını belirtti.

Milletvekili Derya Bakbak da hayata geçirilen projelerin Gaziantep'e ayrı bir renk kattığını vurguladı.

İl Başkanı Ahmet Uzer ise belediyecilik adına mükemmel işler yapıldığını belirterek, Fadıloğlu'nu kutladı.

Milletvekilleri, sırasıyla, katı atık ayrıştırma tesisleri, Beykent toplu konut alanları, Dülük Tabiat Parkı, izci kampı, biyolojik gölet ve Alleben Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz