AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatına Yeni Katılımlar

AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı'na yeni katılan 100 kişiye rozet takıldı.

AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı'na yeni katılan 100 kişiye rozet takıldı.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Yöneticisi Paşa Ağdemir ve çok sayıda yöneticinin katılımıyla, partiye yeni katılanlar için tören düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, yaptığı konuşmada, partiye katılımların hat safhada olduğunu belirterek, "Bursa'da 210 bin üyemiz var, son seçimlerde 1 milyon oy aldık. Bunun için sorumluluğumuz ağır ve her zaman halka hizmet etmenin düsturu içerisinde hareket ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ise Gemlik'te 8 bini aşkın üyenin yer aldığını ve son dönemlerde ayda ortalama 100-150 kişinin partiye üye olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından MHP Kumla eski belde temsilcisi Serdar Malyemez ve Şahinyurdu Köyü Muhtarı Hüseyin Meriç'in de aralarında bulunduğu 100'ü aşkın yeni üyeye parti rozetleri takıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: