Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Özkan İdolünü Açıkladı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, ülke genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, yerelde ise...

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, ülke genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, yerelde ise İl Başkanı Murat Baybatur’u örnek aldığını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat'nın basın turu başladı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve yönetimi SNS Fuarcılık bünyesinde yayın hayatını sürdüren manisahaberleri.com’un Fuar Merkezi’ndeki bürosuna ziyarette bulundu. AK Partili gençler, manisahaberleri.com’un editörü Murat Yalçın, Yorum ve Facebook Editörü Sema Kaplan ve Reklam Sorumlusu Didem Ermiş tarafından karşılandı. Başkan Halil Özkan, siyasi geleceğiyle ilgili ziyarette bilgiler verdi. Murat Yalçın’ın “Kimi örnek alıyorsunuz? Siyasetteki idolünüz kim?” şeklindeki soruya Halil Özkan, “Ülke ve dünya siyasetinde örnek aldığım tek isim var o da Başbakanımız ve partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yerelde ise İl Başkanımız Murat Baybatur idolümdür. Çünkü AK Parti Gençlik Kolları kurucu başkanlığından bugünkü noktaya tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir. Son genel seçimde de son derece başarılı olmuştur. En son yapılan il başkanlığı seçimlerinde ise Baybatur ismi üzerinde partinin tamamı tek vücut olmuşsa bunun tek bir sebebi var o da samimiyettir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: