Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları Kaynarca'da Buluştu

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ve 15 İlçe Gençlik Kolları Başkanları...

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ve 15 İlçe Gençlik Kolları Başkanları aylık olağan toplantılarını Kaynarca'da gerçekleştirildi.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları'nın ilçe başkanları ile gerçekleştirilen aylık olağan toplantısı Kaynarca ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplantının çok verimli geçtiğini söyleyen Ak Parti Kaynarca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bertu Yıldız, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ve diğer ilçe gençlik kolları başkanlarını Kaynarca'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Toplantıda başarılarından dolayı BertuYıldız'a Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden tarafından plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: