Ak Parti Gençlik Kolları Necip Fazıl’ı Anma Gecesi Düzenledi

AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları tarafından ‘Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi düzenlendi.Âşık paşa kapalı spor...

AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları tarafından ‘Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi düzenlendi.

Âşık paşa kapalı spor salonunda düzenlenen geceye Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanı Emre Dilek, şair Serdar Tuncer ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.

Başkan Bahçeci ve İl Başkanı Çetinkaya’nın üstat Necip Fazıl’ın şiirlerinden oluşan bölümleri okuduğu gecede şiir yarışması düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Dilek, “AK Parti olarak düzenlediğimiz gece ile Necip Fazıl’ı anmak, onun eserlerini seslendirmek bizlere gurur veriyor. Bu gururu sizlerle paylaşmak çok güzel, bizleri onurlandıran ve gecemize katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi. Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Necip Fazıl’ı Anma Gecesi’nde jüri üyeliği yapan Belediye Başkanı Bahçeci ve İl Başkanı Çetinkaya verdikleri mesajda, “ Tasavvuf uzun zamandır, görülemeyen fakat daima hayatımızda var olan bir olgudur. Bu tür etkinlikler her zaman milli ve manevi duygularımızı perçinler.” şeklinde konuştular.

Reklam
Reklam

Düzenlenen etkinlikte üstat Fazıl’ın şiirlerini seslendiren öğrencilerden dereceye girenlere AK Parti Gençlik Kolları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: