Ak Parti Gençlik Kollarında Yoğunluk

Teşkilat çalışmalarını yakından görmek ve takip etmek için Adana’ya gelen AK Parti Merkez Karar ve...

Teşkilat çalışmalarını yakından görmek ve takip etmek için Adana’ya gelen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, AK Parti Gençlik Koları üyeleri ile de bir araya gelerek, durum değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları’nda hareketli saatler yaşanıyor. Adana’ya gelen AK Parti MKYK üyeleri Erdem Acar ve Esad Kurtulmuşlar ile birlikte yaşanan yoğunluğun tatlı bir heyecana dönüştüğü yorumu yapıldı. Teşkilat çalışmalarını yakından görmek ve takip etmek için Adana’ya Acar ve Kurtulmuşlar, AK Parti Adana İl Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen; ‘Yürütme Kurulu Toplantısı’na katıldı. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Yakup Koç’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen oturumda; mahalle teşkilatları, sandık kurulları ve ilçe gençlik kolları hakkında bilgiyi de Teşkilat Başkanı Muhammed Aksoy verdi. Gençlik Kolları faaliyet raporu da Tanıtım ve Medya Başkanı Burak Örkün tarafından okundu.

Reklam
Reklam

Toplantıda hazır bulunan Dış ilişkiler Başkanı İsmail Sağlam, Ar-Ge Başkanı Orçun Sarıgül, Sosyal İşler Başkanı Rojbin Büyükfidan ve Halkla İlişkiler Başkanı Sevim Sekin de birimleri ve çalışmaları hakkında, MKYK üyeleri Erdem Acar ve Esad Kurtulmuş’u bilgilendirdi. ‘Yürütme Kurulu Toplantısı’nın ardından Seyhan İlçe Gençlik Kollarına ziyarette bulunan MKYK üyeleri ve İl gençlik kolları yöneticileri, burada da teşkilatlanma hakkında bilgi aldı. Toplantıya; Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akan ev sahipliği yaptı. Oturum sonrasında Çukurova İlçe Gençlik Kolları’na ziyarette bulunan heyet, ilçe binasında gençlik kolları başkanı Mahmut Ünnü tarafından karşılandı. Ertesi gün ise, Sarıçam, İmamoğlu ve Kozan ilçeleri gezilerek ziyaretler son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: