AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Zonguldak'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Alaplı Belediyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Alaplı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ereğli'de yapılacak "İl Danışma Meclis Toplantısı"na katılmak üzere Zonguldak'a gelen Çelik, beraberindeki AK Parti Zonguldak Milletvekili ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan ve AK Parti MKYK üyesi Emine Çift'le Alaplı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, uzun yıllardır İller Bankası paylarının yaz aylarında kesinti yapılmadan belediyelere verildiğini hatırlatarak, "Geçen sene son olduğu söylendi. Seçim dönemine giriyoruz. Bu sene özellikle yaz ayları iş durumu çok olduğu için, İller Bankası paylarının, yine 4 ay kesintisiz verilmesini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Çelik de bunun üzerine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı telefonla arayarak, seçim yılı olduğu için İller Bankası paylarında bu yıl da kesinti olmaması için desteklerini beklediklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Çimenoğlu, Çelik'e fındık ve bal hediye etti.

Ziyarette, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan da hazır bulundu.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz