Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Türkiye'nin önemili başarılara imza attığını...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Türkiye'nin önemili başarılara imza attığını belirterek, "Türkiye 10 yıl önce İMF'ye el açıyordu. Şimid borç veriyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, gazetecilerle iftarda buluştu. Türkiye’nin 10 yıl içinde geldiği noktaya değinen Uğur, “Türkiye şu an çok iyi durumda. 10 yıl önce İMF’ye el açarak 35 milyar dolar borç aldık. Şimdi ise biz İMF’ye 5 milyar dolar borç veriyoruz” dedi.

Amerika ve Avrupa ülkelerinde bankaların battığını belirten Uğur, Türkiye’de TMSF’ye devrilen bir tane bile bankanın olmadığını dile getirdi. Uğur, “Muhalefet bizi 'memleketi sattınız, yokluk ve sıkıntı çekiyoruz' diye eleştiriyor. Ama onlarda bu ülkede yaşıyor, bu ülkenin konforundan, gelişmesinden her şeyinden faydalanıyor. Onlar laf üretiyor, biz iş üretiyoruz. Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrar var. AK Parti iktidarı ile gelişen ve değişen bir Türkiye olacağız”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: