AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz: "CHP Gensoru Mahiyeti Taşıyacak Biriddiayla Önümüze Gelemedi"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "CHP gensoru mahiyeti taşıyacak bir iddiayla önümüze gelemedi" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "CHP gensoru mahiyeti taşıyacak bir iddiayla önümüze gelemedi" dedi.

AK Parti Edremit teşkilatınca düzenlenen Siyaset Akademisi'ne katılmak üzere ilçeye gelen Kapusuz, programdan önce Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel'i ziyaret etti.

Kapusuz, basın mensuplarının CHP'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verdiği gensoruya ilişkin soruları cevaplandırdı.

Gensorunun denetim açısından parlamenter sistemde çok önemli bir kurum olduğunu belirten Kapusuz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Böyle bir kurumun ciddiyetini koruyacak hazırlıkları yaparsınız, belgelerinizi, bilgilerinizi, hazırlıklarınızı dört dörtlük yaparsınız ve kamuoyunun, TBMM'nin önüne getirip koyarsınız. Bir iddiada bulunduktan sonra da geri adım atmazsınız ama bir adım ileri iki adım geri, bugün başka, yarın başka, bugün ver, yarın geri çek olmaz. Eğer siz ortaya bir şeyler koymaya çalışmışsanız, bunun birazcık kıymeti varsa bile, o da bitmiştir. CHP gensoru mahiyeti taşıyacak bir iddiayla önümüze gelemedi."

Kapusuz, millete hizmet yolunda gece gündüz demeden koştuklarını dile getirerek, "Bunları politika haline getirmek, hizmete dönüştürmek, büyük bir çabanın, gayretin sonucudur" dedi.

Muhabir: Hakan Firik / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz