Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Nükhet Hotar, partililerine hitaben konuşmasında; ”İzmir'de yanlış...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Nükhet Hotar, partililerine hitaben konuşmasında; ”İzmir'de yanlış algı var. Bizim bu algıyı çürütmemiz gerekiyor. İzmir’de algı yönetimi çok önemli” dedi.

Nükhet Hotar, İzmir AK Parti’nin Mart ayı 42. İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından 42. İl Danışma Meclisi toplantısı İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Nükhet Hotar, İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir milletvekilleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Toplantıda konuşma yapan Nükhet Hotar, İzmir’de algı yönetiminin çok önemli olduğunu belirterek, İzmir’de AK Parti'nin kötü algılandığını örneklerle anlattı. Buradaki görevlerinin bu algıyı çürütmek olduğunu anlatan Hotar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu anlamda boynumuzda çok büyük bir yükümlülük var. Bu algıyı iyi yönetip, AK Partili belediyelerin farkını İzmir’de de anlatırsak vatandaş bu farkı görecek.”

AK Parti’nin vatandaşların sorunlarına karşı duyarlı olduğunu dile getiren Hotar, şöyle konuştu: “Gördüğünüz, duyduğunuz herhangi bir sorunu bize iletin. Bu sorunlara mutlaka duyarlı olalım”

AK Parti İzmir İl Başkanı Akay da, AK Parti’nin önümüzdeki yerel seçimleri İzmir’de kazanacağına atıfta bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah seneye bugün tıkır tıkır işleyen metrosuyla, tertemiz sokaklı İzmir olacak.” Bir bölümü basına kapalı gerçekleştirilen toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: