AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: "Siyasiler Ve Halk, Basından Düz Ayna Olmasını Bekler"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler" dedi.

Şahin, Karabük'te yerel yayın yapan Bizim Radyo Televizyonu'nun (BRTV) kuruluşunun 18. yılı dolayısıyla Büyük Kulüp'te verilen kokteylde yaptığı konuşmada, radyo, televizyon ve kitle iletişim araçlarının, toplumun gücü olduğunu söyledi.

Basını, "insanların işiten kulağı ve gören gözü" olarak nitelendiren Şahin, bu yönüyle basının kamu hizmeti gördüğünü, vatandaşın haber alma özgürlüğünü yerine getirdiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Şahin, şunları söyledi:

"Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler. Ne içbükey ayna ne de dışbükey ayna olun. Yani ne olanı olduğundan küçük ne de büyük gösterin. Olanı yansıtın. BRTV, düz ayna olma konusunda başarılı bir çizgi izliyor. 18 yıldır yayında olmasını bu çizgisine bağlıyorum. Ben kamu görevi gören başta BRTV çalışanları olmak üzere ülkemizdeki bütün basın çalışanlarını hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Başarılar diliyorum."

Mehmet Ali Şahin, kokteylde, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve diğer protokol üyeleriyle sohbet etti.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: