AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Fethiye'ye Geliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 17 Mayıs Cuma günü...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 17 Mayıs Cuma günü Muğla'nın Fethiye ilçesine geliyor.

Daha önce AK Parti Muğla teşkilatı tarafından düzenlenen siyaset akademisi programına katılmak için Muğla'ya gelen Süleyman Soylu, bu kez Fethiye'ye geliyor. DYP ve DP’de uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra 5 Eylül 2012’de AK Parti saflarına geçen ve Genel Başkan Yardımcısı olan Süleyman Soylu, 17 Mayıs Cuma günü Fethiye’de olacak. Saat 14:30’da Karaçulha’daki Batı Akdeniz Hal Birliği’nde hal esnafını ziyaret edecek olan Soylu, yine burada Eldirek, Çamköy, Karaçulha ve Esenköy halkıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenleyecek. Özellikle tarım sektörüne yönelik vatandaşların sorularını yanıtlanması beklenen Soylu, aynı günün akşamında saat 21:00’de Otel Mara’da ikinci bir toplantıya katılacak ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulunacak.

Reklam
Reklam

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun programlarının halka açık olacağını söyledi. Bütün Fethiyelileri bu toplantılara katılmaya davet eden Türkan, özellikle gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı toplantıların faydalı geçeceğini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: