AK Parti Genel Merkezi Ve Adalet Bakanlığı'na Yönelik Saldırılar

ŞANLIURFA (A.A) - MAZLUMDER Şanlıurfa Şubesi, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırıları kınadı.

ŞANLIURFA (A.A) - MAZLUMDER Şanlıurfa Şubesi, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırıları kınadı.

MAZLUMDER'den yapılan yazılı açıklamada, bu tür saldırıların çözüm sürecini provoke etmeye yönelik olduğu ve toplum tarafından nefretle karşılandığı belirtildi.

Söz konusu saldırıların, "barışa yapılan saldırılar" olarak değerlendirildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Binlerce gencimizin kanından beslenen bu karanlık güçler, bugün de gösterdi ki bu çözüm iradesi onların sonunun gelmesidir. Barış süreci, bu veya buna benzer saldırılarla bitirilemez, tam tersi güçlü bir irade olduğu ortadadır. Yaşanan bu vahim saldırının bir an önce sorumlularının bulunmasını beklemekteyiz. Beklentimiz bir daha bu tür saldırıların yaşanmamasıdır. Çözüm sürecine destek verilmeli. MAZLUMDER olarak bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. Hükümetin başlatmış olduğu müzakere sürecinin devam etmesi için her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: