AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Giresun-Ordu illerinin birleştirilip büyükşehir olması fikrinin kamuoyunda tartışılması gerektiğini ve bu fikre saygı

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Giresun-Ordu illerinin birleştirilip büyükşehir olması fikrinin kamuoyunda tartışılması gerektiğini ve bu fikre saygı duyduğunu söyledi.

Partisinin Eynesil İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Öztürk, gazetecilerin iki ilin birleşmesi tartışmaları ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Öztürk, Giresun'un nüfusunun kısa sürede büyükşehir olmaya yeterli olmadığını ifade ederek, "Grup başkan svekilimiz Nurettin Canikli Giresun'un kısa sürede büyükşehir olması yolunda Ordu ile Giresun illeri bir araya gelerek büyükşehir olursa nasıl olur- Bu kamuoyunda bir tartışılsın, bu lehimize mi- Aleyhimize mi olur diye bir beyanatı oldu. Bizde bu görüşe saygı duyuyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Bodur / Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: