AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, "Çöp gerçekten Giresun'un ciddi sorunudur, mutlaka çözülmelidir" dedi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, "Çöp gerçekten Giresun'un ciddi sorunudur, mutlaka çözülmelidir" dedi.

Öztürk, Medya Tanıtım Başkanı Talat Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Vahit Sarısaray'la birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Giresun için çöpün önemli bir sorun olduğunu vurgulayan Öztürk, çöp sorununun çözülmesini istediklerini belirtti.

"Çöp gerçekten Giresun'un ciddi sorunudur, mutlaka çözülmelidir. Çözüm için de Giresun Belediyesi ve iktidara düşen neyse herkes üzerine düşeni yapmalıdır" diyen Öztürk, Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun 2009 yerel seçimlerindeki, "6 ay içinde çöpü çözeceğim" sözlerini hatırlatarak, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Giresun Belediye Başkanı hangi çalışmayı yapmaktadır. Çöp yeriyle ilgili halkın eleştirilerine hangi savunmaları yapmaktadır. Doğrusu bunu merak ediyoruz. Ortaya çıkan tablo şu; çöple ilgili en büyük sorun Giresun merkezde yaşanmaktadır. Bugüne kadar bu sorunu çözemedi. Öncelikle Giresun Belediye Başkanı çıkıp, 'ey halkım, ben size çöp konusunda söz verdim ama çözemedim' diyerek halkı yanılttığından dolayı özür dilemesi gerekir. Sayın Başkanın bugüne kadar çöple ilgili çalışması var mı- Biz bunu duymadık. Duyan varsa bilmiyorum! Eğer çöp sorunu Katı Atık Birliğinin çalışması üzerinden çözülecekse, birliğin en büyük üyesi Giresun Belediyesi'dir. Sayın Valimiz samimiyetle, iyi niyetle çalışma yürütüyor. Bu sorunun en büyük sorumlusu ve çözme taahhüdü bulunan Giresun Belediye Başkanı neden saklanmaktadır. Çözüm noktasında en büyük sorumluluk onlarda iken lütfen sahne arkasına saklanmasınlar."

Muhabir: Sinan Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: