AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk'ten Yağlıdere İlçe Başkanlığı'na ziyaret

AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, Yağlıdere İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, 14 Nisan tarihinde yapılacak il kongresi için destek

AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, Yağlıdere İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, 14 Nisan tarihinde yapılacak il kongresi için destek istedi.

İlçe Başkanlığı'ndaki ziyarette konuşan Başkan Öztürk, partilerin gelişmesi için kongrelerin önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

14 Nisan'da yapılacak il kongresi için ilçe teşkilatının görüş ve desteğini almaya geldiğini anlatan Öztürk, "Teşkilat olarak yaptığımız istişare toplantılarımıza devam etmekteyiz. Yaptığımız teşkilat toplantılarında amacımız ilçe teşkilatlarımızın düşünce ve önerilerini öğrenmektir. Daha önce gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizdeki dostane hava, bu yapılan istişare toplantılarının eseridir. Bizler AK Parti ailesinin bireyleri olarak bizlere ve partimize yakışır bir şekilde çalışmalarımızı tam ittifak halinde tamamlamak zorundayız" dedi. AK Parti İl Başkanı Sabri Toplantıya, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Temel Işık ve çok sayıda partili katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: