AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çakıroğlu, Basınla Iftarda Biraraya Geldi

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, ilçe teşkilat üyeleri ile il genel ve Giresun Belediye Meclis üyeleri katıldı. Çakıroğlu, yemekte yaptığı konuşmada, Giresun’un da aralarında bulunduğu 52 ile yönelik SGK teşvik kararının Resmi Gazete’de yayımlanarak uygulamaya girdiğini belirtti. SGK teşviğinin Giresun’da sanayinin gelişimini hızlandırmasının yanı sıra işsizliğin azaltılmasına yönelik önemli kazanımlar sağlayacağını vurgulayan Çakıroğlu, ”Giresunlu'nun aylardır sabırsızlıkla beklediği teşvik kararı nihayet uygulama girdi. Giresunumuza hayırlı olsun. Teşvik kararının çıkmasında emeği olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımız, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli ve milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz