AK Parti Giresun Milletvekili Geldi:

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun belediyeciliği bilmediğini, ince düşünemediğini savundu.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun belediyeciliği bilmediğini, ince düşünemediğini savundu.

Geldi, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, önceki günlerde Başkan Aksu'nun kendisine yönelik yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Başkan Aksu'yu eleştirmedikleri için kendilerinin eleştiriye maruz kaldığını ifade eden Geldi, şunları söyledi:

"Giresun için her konuda biz desteğe hazır olduğumuzu söyledik. Yapamadığı işler için talepte bulunmasını istedik ve yardımcı da olduk. Yapamadığı işler için talepte bulunmasını istedik. Ancak belediye başkanı eleştirildiğinde kontrolünü kaybediyor. Kontrol dışı cümleler kullanıyor. Giresun'da belediye başkanlığı yapmış her kişi bizim için saygı duyulması gereken değerdir. Bizim hakkımızda 'şehre koymayacağım, adım attırmam, kovarım' gibi cümlelerini doğru bulmuyorum. Biz kabadayılıkta da kimseyle yarışmayız. Öyle tavrımız ve üslubumuz olmaz. Ama alacağımız tokatlara yüzümüzü çevirecekte değiliz. Belediye Başkanı Aksu, belediyeciliği bilmiyor, ince düşünemiyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gülizar Şenel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz