AK Parti Giresun Milletvekili Geldi:

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, fındık üreticisinin tüccara emanet fındık vermemesi gerektiğini belirterek, "Fındık'ta 'Doğrudan Gelir Desteği' ödemelerinin devam

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, fındık üreticisinin tüccara emanet fındık vermemesi gerektiğini belirterek, "Fındık'ta 'Doğrudan Gelir Desteği' ödemelerinin devam etmesi için bakanlık nezdinde çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Geldi, partisinin Espiye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, sadece dini ve milli bayramlarda değil, her zaman halk, muhtarlar ve partililerle gönül birliği içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Fındık üreticilerine seslenen Geldi, "Üreticinin fındığı tüccara emanete vermemesi gerekir. Fındık'ta 'Doğrudan Gelir Desteği' ödemelerinin devam etmesi için bakanlık nezdinde çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Bıyık / Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: