AK Parti Giresun Milletvekili Geldi'den CHP'ye Eleştiri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, "Biz muhalefetten memnunuz. Şu anda...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, "Biz muhalefetten memnunuz. Şu anda böyle muhalefet dostlar başına." dedi.

Geldi, yaptığı açıklamada, muhalefet partilerini, özellikle de CHP'yi eleştirdi. Muhalefet partilerinin görevlerini layıkıyla yerine getiremediklerini öne süren Geldi, "Biz akıllı, tutarlı muhalefet istiyoruz. Biz muhalefetten memnunuz. Şu anda böyle muhalefet dostlar başına. Biz memnunuz, ama isteriz ki bize yol gösterecek, eleştirecek, çözüm önerileri getirecek ciddi bir muhalefet olsun. Ülke adına bunu isteriz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

CHP'lilerin mevcut anlayışından kurtulamadıkları ve yüzlerini halka dönmedikleri sürece, Türk halkının CHP'yi asla benimsemeyeceğini ve sevmeyeceğini dile getiren Geldi, sözlerine şöyle devam etti: "CHP'li arkadaşlar soruyor. 'Bu AK Parti'nin oyu nasıl oluyor da, durmadan yükseliyor?' diye. Arkadaşlar tabi yükselir. Siz millete eğilmezseniz, millete hizmet eksenini düşürürseniz tabii ki halk sizi istemez. Biz milletin hizmetkarı milletvekilleriyiz. Milletin başına buyruk olmadık, efendi olmadık. Biz haddimizi biliyoruz. O yüzden millete hizmet etmek için siyaset yapmak zorundayız. Biz bu anlayıştayız. Aynı anlayışı CHP'li arkadaşlar da benimserse halk onları da sever. Ama bu, Sayın Kılıçdaroğlu'nun evlere giderken 'Arkadaşlar ayakkabılarınızı çıkarın, şöyle yapın böyle yapın' demesiyle olmuyor. Yani bu işler suni olmaz. Bu işi yaşayacaksınız. Yani Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alacaksınız. Başka türlü olmuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz