Ak Parti Göle’de aday adaylarını tanıttı

AK Parti Göle ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı, Ak Parti Göle ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi...

AK Parti Göle İlçe Başkanlığı 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri için yarışan aday adaylarını ve meclis üyesi aday adaylarını yaklaşık 250 kişinin karşısına çıkardı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında Göle için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Aday Adayları Sabri Muratoğlu, Cengiz Çapan, Mutlu Şanlıtürk, Akın İsmailoğlu, Süleyman Çelenk ve Fikret Küpeli önce kendilerini tanıtıp ardından Göle için projelerini açıkladılar.

Göle sevdasının öne çıktığı konuşmalarda hizmet yarışı için yola çıkan aday adayları tek tek projelerini anlatıp, Göle'nin daha güzel hizmetler ile tanınmasını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

AK Parti Göle ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına Kazım Karabacak ve Atilla Yıldırım’ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Toplantı sonrası gazetemiz muhabirleri ile görüşen Atilla Yıldırım, parti içerisinde aday adaylarına karşı taraflı bir tutum olduğunu belirterek, bu tutuma olan tepkisinden dolayı toplantıya katılmadığını söyledi.

Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Ak Parti Göle ilçe başkanı İlhan Gültekin, Ak Parti Göle Kadın kolları ve Ak Parti Göle Gençlik kolları ise Göle için birlik ve beraberliğin bozulmamasını istedi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: