AK Parti Görele İlçe Başkanlığı'na Erener yeniden seçildi

AK Parti Görele İlçe Başkanlığı'na Tolga Erener yeniden seçildi. Bahar Düğün Salonunda gerçekleştirilen AK Parti...

AK Parti Görele İlçe Başkanlığı'na Tolga Erener yeniden seçildi.
Bahar Düğün Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Görele ilçe 4. Olağan Genel Kurulu seçimlerine Divan Heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan Kurulu Şengül Şahin, Osman Kasım ve Elif Nizamoğlu Şahin’den oluştu. Kongreye saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam edildi. B
AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener yaptığı konuşmasında, "Görev yaptığım beş yıllık süre içerisinde bütün vatandaşlarımıza partimize oy vermiş gibi eşit davrandım, hiç ayrım yapmadım. Koltuklar geçicidir. Kalıcı olan insanlıktır. Değerli dostlar biz tüm partililerimizle, vatandaşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, teşkilatımızla, gönül dostlarımızla, milletvekilimizle el ele, omuz omuza merkezi hükümetimizin de desteği ile hizmete devam etmek istiyoruz. Artık son elli yılın ezberlerini tekrar etmek istemiyoruz. Görele’de daha güzel bir hayat, yerel kalkınma için bir olalım, birlik olalım, diri olalım, bu duygu ve düşüncelerle Allah sizi bizden, bizi sizden, sizi birbirinizden ayırmasın diyorum."diye konuştu.
Görele’de mevcut İlçe Başkanı Tolga Ererner tek liste olarak girdiği seçimlerde 424 delegenin 308 seçimlere katıldı. Verilen 308 oyun tamamı geçerli sayıldı. 308 oyun tamamını alan Erener güven tazelemiş oldu..
Gündemdeki maddelerin ibrasından sonra seçimlere Tolga Erener’in listesi ile gidildi. Yönetim Kurulunda ise Sedat Şengün, Osman Kasım, Mehmet Salih Bilge, Zafer Özdemir, Bilal Hayta, Yaşar Medik, Mustafa Kanber, Ahmet Yanık, Aydın Genç, Mustafa Genç, Nuray Çınar Kaya, Halil Turan Nebioğlu, Gülay Kodal, Recep Çelik, Yusuf Köksal, Maviş Keskin, Nimet Çolak, Metin Süleymanoğlu ve Mustafa Sönmez yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz