Ak Parti, Göztepe Mahallesi’nde Toplandı

AK Parti Malatya yöneticileri, Göztepe Mahallesi’nde toplantı yaptı.AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci,...

AK Parti Malatya yöneticileri, Göztepe Mahallesi’nde toplantı yaptı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Sert, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Aksaç ve partililer ile beraber, AK parti Göztepe Mahalle Temsilcisi Zeki Kılıç’ın evinde toplanıldı.

Toplantıya mahalle sakinleri de katılarak, mahallenin sorunları hakkında taleplerini iletti.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, 2014 Yerel Seçimlerini ve terör sorununun çözüm sürecini değerlendir.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Tüfenkci, “ 2014 yerel seçimlerinden başarılı bir şekilde çıkarsak 2023 hedefleri yolunda ilerlememiz daha güçlü olur. Bunu muhalefette biliyor ve fitne fesat tutumlarını bu politika üzerine kuruyorlar.

Allah nasip ederde çözüm sürecini de başarılı bir şekilde yürütür, terörü Türkiye’nin gündeminden tamamen kaldırırsak Türkiye bugünkünün 2 katı kadar gelişmiş ve kalkınmış oluruz. Terörle mücadele amaçlı harcadığımız paramızı işçimize, memurumuza, esnafımıza, çiftçimize, özel teşebbüse teşvik olarak versek Türkiye’yi çok daha hızlı kalkındırırız" dedi.

Bölgesinde lider ülke olma yolunda ilerleyen bir Türkiye’nin gücünü ve enerjisini bu sorunla tüketmemesi gerektiğini kaydeden Tüfenkçi "Yoğunluğumuzu Türkiye’nin bölgede ve dünyada daha etkin bir konuma getirmeye vermeliyiz. İçimizdeki bu yarayı temizlememiz lazım değerli arkadaşlar.Dikkat ederseniz PKK sorununda çözüm süreci başladığında bu kez de DHKP-C terör örgütü ortaya çıkmaya başladı. Birileri Türkiye’nin rahat etmesini istemiyor, dünyada bazı güçler Türkiye’nin rahat etmesini istemiyor. Ama biz Allah’ın izniyle, halkımızın desteğini de yanımıza alarak bu sorunu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: