Ak Parti Grup Başkan Vekili Aydın Sporcuların Çalışmalarını İzledi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan...

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarında farklı branşlarda eğitim alan genç sporcuları ziyaret etti.

Kickboks, güreş ve basketbol kurslarına katılan öğrencilerin gece antrenmanlarını yerinde izleyen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Türkiye büyük bir heyecanla olimpiyatlara tarihinin en fazla sporcu sayısı ve farklı branşlarıyla katılmasına rağmen istenilen başarıyı elde edemeyişinden yakınarak, gençlerin bütün imkanları kullanarak ulusal ve uluslar arası başarılar elde etmesinin gerekliliğini ifade etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’nın spor ve sporcular ile ilgili bilgi verdiği ziyarete AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman’da son 10 yıl içerisinde lisanslı sporcu sayısının çoğu yeni branşlar olmasına rağmen 30 bini geçtiğini belirterek, “İlimizde futbol, basketbol, yüzme, judo gibi spor dallarının yanı sıra son yıllarda özellikle eskrim, kickboks ve okçuluk gibi spor dallarında çok başarılı sporcularımız yetişmeye başladı. Kickboksta uluslararası başarılar elde eden sporcularımız arasında Avrupa Şampiyonu olanlar ve Milli Takıma seçilen onlarca sporcumuz var. Eskrim ve basketbolda ise yine Türk Milli Takımı'na seçilen sporcularımız bizleri çok umutlandırıyor. Gelecekte Adıyaman birçok spor branşında madalya alan sporcularla adını tüm dünyaya duyuracaktır” dedi.

Kickboksta Avrupa Şampiyonu olan sporcular ile Kickboks Dünya Şampiyonası'na katılacak olan sporcuların antrenmanlarını izleyen AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise, “Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde sportif faaliyetlere katılan gençlerimizin başarılarını görmek istiyoruz ancak olimpiyatlarda yaşadığımız başarısızlık hepimizi üzmüştür. Bizler gençlerin en iyi imkanlarla spor yapabilmeleri için gerek tesis gerekse alt yapı olarak sürekli tüm illerimizde ve özellikle Adıyaman’da yatırımlarlar yapıyoruz. Umuyorum ki olimpiyatlarda yaşadıklarımız gelecekte başarı çıtamızın yükselmesi için herkesi daha iyi çalışmak ve madalya almak için başarıya koşturacaktır. İlimizde gençlerin birçok spor branşında Avrupa şampiyonluğunun ve Dünya şampiyonluğu derecesi yapmaları beni çok mutlu etti. Bu başarıların devam etmesi için bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah gelecekte Olimpiyatlarda Adıyamanlı genç sporcularımız da madalya için ülkemizi temsil etmeye hak kazanır. Ben genç sporcularımız, antrenörlerimiz ve onların çalışmalarına destek olan İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı’yı gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: