Ak Parti Grup Başkanvekili Aydın: “yeşile Duyarlılıksa Ak Parti İktidarı Yeşile Duyarlı Bir İktidardır”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Yeşile duyarlılıksa AK Parti iktidarı yeşile...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Yeşile duyarlılıksa AK Parti iktidarı yeşile duyarlı, hassasiyet gösteren bir iktidardır ”dedi.

Patnos ilçesinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinde kurulan Sultan Alparslan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin temel atma töreninden sonra Ağrı il merkezine geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve 29 milletvekili, Ağrı Belediyesi’nin yaptığı Hayvan Borsası, biyogaz tesisi temel atma töreni ve Hayrettin Atmaca Bulvarı’nın açılışına katıldı. Açılıştan sonra Cumhuriyet Caddesi’nde esnafları ziyaret eden AK Parti heyeti ve Belediye Başkanı Hasan Arslan, kahvehane önünde vatandaşlarla sohbet etti. Burada Gezi Parkı ile ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Yeşile duyarlılıksa AK Parti iktidarı yeşile duyarlı, hassasiyet gösteren bir iktidardır. Yeşile ve çevreye hassasiyet gösterenleri ben kutluyorum. Tabi ki demokratik eylemler olur, olması gerekiyor. Kendisini açıklaması, ifade etmesi ve demokratik iradesini yerine getirmesi muhakkak olmalı. Demokrasinin gereği bu ama demokraside bir başka kural vardır. Türk Devleti içerisinde bir kişinin özgürlüğünü bir başka kişinin özgürlüğüne iade etmişler. Bundan dolayı yakıp yıkmadan, kırmadan, dökmeden ve şiddete başvurmadan yapılmış olan demokratik tedbirleri saygı ve hoşgörü ile karşılıyorum. Tabi ki Gezi Parkı olaylarının 3 haftaya ilişkin süredir ülkemizin gündemindedir. Bütün bu olayların sebep ve sonuçları ile birlikte derinlemesine araştırılması için çalışma yürütüyoruz. Çalışmalar sonuçlandığı takdirde bunları Meclis Başkanımıza sunacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Taksim Gezi Parkı olaylarının sebepleri ve sonuçlarıyla birlikte derinlemesine değerlendirilmesi noktasında şu anda bir çalışma yürüttüklerini belirten Aydın, "Meclis Araştırma Komisyonu önergemiz için hazırlık yapıyoruz. Fırsat olursa önümüzdeki hafta içinde vereceğiz. Yetiştirirsek salı günü verebiliriz. Ama bu konuda bizim irademiz tamdır. AK Parti Grubu olarak bütün çıplaklığıyla, bütün ayrıntılarıyla sebep ve sonuçlarıyla birlikte bu Gezi Parkı'nı tüm yönleriyle değerlendireceğiz Çalışmamızı bitirdikten sonra Meclis Başkanlığı'na sevk ederiz” diye konuştu.

Daha sonra Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti heyetine çalışma yapılan alanları gezdirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz