Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş'ın Ramazan Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Elitaş,...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Elitaş, mesajında, Ramazan ayının maddi kaygılardan ve hırslardan uzak bir ay olması dileğinde bulunarak, şu görüşlere yer verdi:

"Ramazan ayını maddi kaygılarımızdan ve hırslarımızdan uzak, Kuran’ın ışığında Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin sünneti ve hayatı ile kaynaşma ve yaşama içinde geçmesi en büyük dilek ve temennimizdir.

Huzur, dostluk, merhamet ve en önemlisi paylaşma duygularının öne çıktığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini sevindirmek, yardımlaşmak, onlara Ramazan’ın hazzını doyasıya yaşatmak birlik beraberliğimizi, sosyal ilişkilerimizi olumlu yönde daha da arttıracak ve pekiştirecektir. İslam coğrafyasının birçok bölgesinde, ne yazık ki iç savaşlar, işgaller, iç çatışmalar ve açlık gibi felaketler yaşanmaktadır. Masum insanlar, Müslüman kardeşlerimiz gözünü maddi çıkarları ve hırsları bürümüş devletler tarafından acımasızca oyunlarına ve emellerine alet edilerek, birbirlerine düşürülmüş iç savaşlar içine sokulmuştur. Bu durum ne yazık ki tüm dünyanın gözü önünde cereyan etmektedir. İşlerine geldikleri için seslerini çıkarmayı bırak, âdeta tüm duyularını kapatmışlardır. İşte böyle olumsuz bir atmosferde idrak etmeye başlayacağımız mübarek Ramazan ayımız İnşallah İslam âlemi ve mazlum insanlık için uyanış ve iç çekişmelerden kurtuluş vesilesi; kurulan tuzakları görmek ve anlamamıza sebep olur.

Reklam
Reklam

Yüce Allah’tan Ramazan ayında tüm Müslüman kardeşlerimiz için, ülkemizin birlik ve beraberliği, dostluk kardeşlik sevgi bağlarının güçlenmesi için dualarımızı eksik etmeyelim. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize maddi ve manevi yardımlarımızla ulaşmaya çalışalım. Bu duygularla Mübarek Ramazan ayının tüm insanlık ve Müslüman âlemine huzur, kardeşlik ve barış getirmesi dileğiyle aziz milletimizin Ramazan ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: