Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş'tan 1 Mayıs Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü...

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Elitaş mesajında, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de işçinin, memurun ve emekçilerin bayramı olarak kabul edilen 1 Mayıs'ın milletçe büyük bir coşku ve heyecanla kutlandığını ifade ederek şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği gibi dini ve milli bayramlarımız; duygularımızı coşturan, dostluk ve kardeşlik ilişkilerini yenileyen, birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı müstesna günlerdir. Yüce meclisimiz, ülkemizin kalkınmasında ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan emekçilerimizin bugünü bayram havasında kutlamaları için 'Emek ve Dayanışma Günü' tatili olarak kabul etmiş, daha önce yaşanan üzücü olayların ardından kutlamalara kapatılan Taksim Meydanı ise geçtiğimiz yıl tekrar kutlamalara ev sahipliği yapmıştı.

Reklam
Reklam

Meclisimizin tatil olarak kabul ettiği 1 Mayıs'ın, bundan sonra da anlamına ve insan onuruna yaraşır şekilde dostluk, kardeşlik ve dayanışma içerisinde bir bayram havasında kutlanacağına olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçilerimizin 1 Mayıs "Emek ve Dayanışma Günü"nü en içten duygularımla kutluyorum"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: