Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın “kadir Gecesi” Mesajı

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.AK...

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Elitaş, rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Kadir Gecesi’nin kutlu bir gece olduğunu kaydeden Elitaş, mesajında şunlara yer verdi:

”Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’in övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Bu gecenin kıymeti saymakla tükenmeyecek ölçüye ulaşmaktadır. Mübarek Kadir gecesinin ölçüye sığmaz faziletlerinin bir kaynağı da bu gecede Kur-an’ın Peygamberimize niyaz olmasıdır. Kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını, kardeşliğin, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, İslam aleminin birliğine vesile olmasını diliyor, tüm Müslüman aleminin ve AK Parti Teşkilatının Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: