AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: "Hedefimiz Gümüşhane'yi 2023 Türkiye Vizyonuyla Uyumlu Kent Statüsüne Kavuşturmak"

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, hedeflerinin Gümüşhane'yi 2023 Türkiye vizyonuyla uyumlu kent statüsüne kavuşturmak olduğunu söyledi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, hedeflerinin Gümüşhane'yi 2023 Türkiye vizyonuyla uyumlu kent statüsüne kavuşturmak olduğunu söyledi.

Çimen, göreve gelişinin üçüncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, Gümüşhane'yi bir bütün olarak ele aldıklarını ve bu doğrultuda stratejik vizyonla şehrin geleceğini planladıklarını belirtti.

Hedeflerinin Gümüşhane'yi 2023 Türkiye vizyonuyla uyumlu kent statüsüne kavuşturmak olduğunu ifade eden Çimen, "Gümüşhane, AK Parti iktidarları eliyle 10 yılda toplam 2 milyar liralık kaynak almıştır. Bu rakam önümüzdeki 4-5 yıl içinde 5 milyar lira olarak planlanmaktadır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çimen, sadece kara yollarında Gümüşhane'de bir yılda 1 milyar liralık yatırım gerçekleştirildiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki 5 yıl içinde başta Zigana olmak üzere Pekün, Tersun tünelleri ve şehir geçişi ile bu oran 2.5 milyar lirayı bulacak. Geçen yıl Gümüşhane'ye yaklaşık 300 milyon liralık yatırım yapıldı. AK Parti hükümetleriyle birlikte ortaya konan devasa kamu imkanları ile milletin refah ve gelecek özlemlerinin belirsizlik ortamından kurtarılarak yepyeni özlemlerin filizlendiği bir iklim oluşturuldu."

Muhabir: İbrahim Özdemir / Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: