Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Torul ve Kürtün ilçelerini ziyaret...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Torul ve Kürtün ilçelerini ziyaret etti.

Kürtün ilçe belediye başkanlığını ve kaymakamlığı ziyaret eden Üstün, köylerde özellikle acil yapılması gereken taleplerle ilgili belediye başkanı ve Kaymakam’la görüşmeler yaptılar.

Görüşmelerden sonra ilçede DOKA tarafından yapılan sosyal tesisleri yerinde ziyaret eden Üstün, yapılan bu yatırımların ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Üstün, Torul ve Kürtün ilçelerinin ardından Kürtün, Şiran ve Gümüşhane merkezde parti teşkilatları ile beraber esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz