Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün Boş Durmuyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Feramuz Üstün, Ankara’nın Polatlı ilçesi...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Feramuz Üstün, Ankara’nın Polatlı ilçesi Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İlçenin Ankara Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan bir bankanın açılış törenine AK Parti Gümüşhane Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Feramuz Üstün, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Ankara İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Banka şubesinin açılışının ardından Polatlı Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Üstün, Belediye Başkanı Yakup Çelik ve belediye personelleri ile uzun süre sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz