AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar: -"AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünya örnek alıyor"

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünyanın örnek aldığını belirtti.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünyanın örnek aldığını belirtti.

Karasayar, İskenderun'a bağlı Avcılarsuyu, Höyük, Karagöz, Beyköy ve Hacı Ahmetli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yağmur çamur demeden tüm köyleri ve mahalleleri ziyaret ettiklerini vurgulayan Karasayar, "Sadece seçim zamanı değil, gördüğünüz gibi her zaman halkın arasındayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor çözüm yolları sunuyoruz. Biz halkın partiyiz. Gücümüzü halktan alıyoruz. Bu aziz millet hizmetin en güzelini hak ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Karasayar, ziyaretleri sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için caba sarf ettiklerini bildirerek, eğitim, ekonomi, sağlık, tarım gibi alanlarda AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleşen icraatların halkla istişare edilip hayata geçirildiğini, halkın da bu nedenle AK Parti'yi sahiplendiğini ifade etti.

AK Parti döneminde hayata geçirilen projelere de değinen Karasayar, "AK Parti'nin yaptığı projeleri tüm dünya örnek alıyor" diye konuştu.

Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ile İl Genel Meclisi Üyesi Emin Dönmez ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: