AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar'dan Emniyet Müdürü Başar'a Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Uğur Feriz ve partililer ile birlikte İskenderun'a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Uğur Feriz ve partililer ile birlikte İskenderun'a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar'ı ziyaret etti.

Karasayar, İskenderun'a yeni atanan Başar'a görevlerinde başarılar diledi.

Emniyet teşkilatının halkın huzuru ve güvenliği noktasında elinden gelen her şeyi yaptığını ifade eden Karasayar, ziyarette ilçeye yaptırdıkları emniyet binası hakkında da bilgi verdi.

İskenderun'da mobese sisteminin de yakında tam anlamıyla hizmete gireceğini belirten Karasayar, ilçenin eksikliklerini gidermeye gayret gösterdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Başar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek halkın can ve mal güvenliğini koruma noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Ziyarete yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Muhabir: Ömer Soylu / İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: