Ak Parti Heyeti, Darende'de İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti Darende İlçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.AK Parti İlçe Başkanlığı'nda yapılan istişare toplantısına;...

AK Parti Darende İlçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda yapılan istişare toplantısına; AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belde belediye başkanları ve partili yöneticiler katıldı.

Darende Belediye Başkanı Özkan, "Partimiz kurulduğu günden bugüne 10 yılda ülkemizin geldiği nokta, gelişmişlik ve çağdaşlık seviyesi ortadadır. Bu 10 yılda çok büyük işler başarmışızdır. İstişare toplantılarımızı da artık daha sık hale getirerek teşkilatımızla daha iyi diyalog içinde olacağız. AK Parti teşkilatları bugüne kadar fedakarane bir şekilde çalışmış ve bundan sonra da ülkemiz için memleketimiz için aynı şekilde çalışacaktır. Bu işler gönül işidir" dedi.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Tüfenkçi de, "3 Kasım 2002'de devraldığımız iktidarı, ülkemizi her alanda yüksek noktalara çıkararak ve tüm seçimlerde halkımızın büyük teveccühleri ile sürdürmenin hazzını yaşıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak bizler ülkemiz adına yapılan güzel şeylerde hep destek olduk ve çalıştık. Bundan sonra da yılmadan usanmadan çalışacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde de gayet iyi çalışarak, her kapıyı çalarak insanımıza ulaşacağız. Bu seçimlerde Malatyamız büyükşehir olarak seçime girecek, bunun için teşkilat çalışmalarında daha da gayretli olmalıyız" ifadelerini kaydetti.

Bu arada, toplantıya katılan AK Parti heyeti, Darende Gençlik Kolları Başkanı Harun Kaygusuz'un düğününe de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: