AK Parti Heyetinden Alpu'ya Ziyaret

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş'tan oluşan heyet, Alpu'da incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlarla sohbet eden heyet, sadece seçim döneminde değil her zaman halkla iç içe olduklarını kaydetti.

İlçe sakinleri de milletvekillerinin seçimlerin dışında da ilçelerine gelerek kendilerini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz