Ak Parti Heyetinden Gökler Belediyesine Ziyaret

Ak Parti Gediz İlçe Başkan Eflatun Coşar başkanlığında bir heyet Gökler beldesini ziyaret etti.Aralarında Yönetim...

Ak Parti Gediz İlçe Başkan Eflatun Coşar başkanlığında bir heyet Gökler beldesini ziyaret etti.

Aralarında Yönetim Kurulu ve İl Genel Meclis üyelerinin de bulunduğu heyet, Gökler Belediye Başkanı Murat Bardakçı ve belediye yönetimi üyeleri karşıladı. Gökler Belediye Başkanı Murat Bardakçı'nın belediyede verdiği yemekli toplantıda, belde ve köylerin yatırım programları görüşüldü.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Bardakçı, Gökler beldesinde bugüne kadar yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar ise, Gediz'de yıllardır yapımına başlamaya bile cesaret edilemeyen projelerin kendi iktidarları ve belediye dönemlerinde başlanıp bitirilme aşamasına gelindiğini söyledi. İlçe Başkanı Coşar, "Gediz'in yıllardır yapılmasını beklediği duble yol, yapımı yılan hikayesine dönen Gediz Göleti, Gediz Devlet Hastanesi, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksek Okulu'na yapılmakta olan 500 kişilik öğrenci yurdu, Adnan Menderes Yaşam Parkı düzenlemesi, Muratdağı Kayak Merkezi, Muratdağı Kirazlı Evleri gibi birçok proje yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Ayrıca köy ve beldelerimizin birçok sorunu çözülmüş olsa da, yükselen yaşam standartları paralelinde iyileştirme çalışmalarımız devam edecek. Dertlerin masaya yatırıldığı bu şekil ziyaret programlarını artırarak, birlik, beraberlik ve istişare ile çalışıp başaracağız. Bunun, halka hizmet etmenin anahtarı olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: