Ak Parti Heyetinden İha’ya Ziyaret

AK Parti Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal ve...

AK Parti Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar İHA Temsilciliği’ni ziyaret etti.

İHA Afyonkarahisar Temsilcisi Ali Kemal Akan ile görüşen heyet, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili Halil Ürün, AK Parti olarak Afyonkarahisar’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda da ilk olarak Afyonkarahisar’daki basın organları ile görüştüklerini ifade etti. Ürün, iki günlük basın yayın ziyaretlerinin sonuna yaklaştıklarını, ziyaretlerin sivil toplum kuruluşları ile süreceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Ürün, İHA Temsilcisi Akan’a çalışmalarında başarılar diledi. Akan ise, heyete teşekkür ederek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: