Ak Parti İçe Başkanı Yurduseven’in Basın Toplantısı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, son 10 yılda AK Parti iktidarının yaptığı hizmetler...

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, son 10 yılda AK Parti iktidarının yaptığı hizmetler kadar hiçbir dönemde hizmet yapılmadığını söyledi.

Bulvar Caddesi’nde yeni ilçe binasının tanıtımı için gazetecilerle bir araya gelen Yurduseven, “Eski binasında fiziki yetersizlik nedeniyle sıkıntılarımız vardı. Bu nedenle iktidar partisine yakışır bir bina için çalışmalar başlattık ve yeni binamıza kavuştuk. Tek kanaldan belli bir merkezlerden yaptırmak yerine her kesin sahip çıktığı herkesin taşın altına elini koyduğu bir ilçe teşkilatı hizmet binasına kavuşmamız bizleri de memnun etti” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Bafra’da yaptığı olduğu çalışmaları da anlatan Yurduseven, “Yaklaşık 1.5 yıl önce göreve gelen mevcut yönetimimiz iş başında, Bafra’da ilçe teşkilatı faaliyetlerini sürdürmekte. Genel merkezimizin ve il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda biz bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Genel merkezimizin de üzerinde durduğu üye çalışmaları bizden önceki 10 yılda yapılan üye kadar üye yaptık. 9 bin 65 olan üyemiz bugün 18 bin 150’ye ulaştı. 8.2 olan seçmenin tekabülü bugün 17.4’e ulaştık ama genel merkezimiz bu anlamda yaptığımız çalışmayı yeterli görmüyor. Bu çalışmayı yüzde 25’e çıkartmamızı istiyor. Bizler de kısa sürede bu hedefe ulaşmış olacağız. On yıllık AK Parti iktidar çalışmalarını bir bülten haline getirerek 2 civarında dağıtımını gerçekleştirdik. Buradaki amacımız 10.5 yıllık iktidar zamanında birçok hizmet belki unutulabiliyor ve ‘AK Parti Bafra’da ne yaptı’ sorusuyla da karşılaşıyoruz. AK Parti Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Bafra’da da birçok şeyi gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

19 Mayıs-Bafra arası duble yol aydınlatma çalışmalarının yıl sonu itibarıyla bitmiş olacağını ifade eden Yurduseven, “Şu anda Bafra-Sinop karayolunda bulunan Hastane Kavşağı, Tosköy Kavşağı ve Tofaş Kavşağı’nda üst geçit çalışmaları devam ediyor. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bugün 3 bin 500 aboneye ulaştı. Doğalgazı 6 mahalle kullanıyor ve 5 mahallede de çalışmalar sürüyor. 1.5-2 yıl gibi bir süre içerisinde bütün Bafra bu hizmetten yararlanacak. Bafra, çevre dostu bir enerjiye kavuşmuş olacak. AK Parti’nin bu anlamda da son günlerdeki olaylarla bağlantılı çevreciliğinim açık bir göstergesi. 2004 yılında Bafra Belediyesi AK Parti iktidarıyla tanıştı. Bafra Belediyesi’nce daha önceki 10 yıllarda yapılmayan birçok hizmet AK Parti döneminde yapıldı” şeklinde konuştu.

Son günlerde kamuoyunda isminin belediye başkanlığı aday adaylığıyla anıldığını söyleyen Yurduseven, “Benim hiçbir zaman böyle bir düşüncem olmadı. İlçe başkanı olarak görev yapıyorum ve bunu da bir yerlere atlamak için yapmıyorum” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: