Ak Parti İl Başkanı Altaç, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Av. Aydın Altaç, partisinin Çüngüş ve...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Av. Aydın Altaç, partisinin Çüngüş ve Çermik ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ay, Yönetim Kurulu üyesi Murat Çelik ve Sait Gülçer ile Çüngüş ve Çermik ilçe teşkilatını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çüngüş’te partililere seslenen Altaç, Çüngüş Belediyesi’nin AK Parti’nin elinde olduğunu anımsatarak, yerel seçimlerde belediyeyi tekrar kazanarak hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Parti programı yaparken ilçe teşkilatlarını da dikkate aldıklarını ifade eden Altaç, il başkanlığı olarak her zaman teşkilatlarının yanında olduklarını kaydetti. Altaç, “Bugün sizleri dinlemeye geldik. Sorunlarınızı paylaşmak için buradayız. Bizler de sizlerde çok çalışarak partimizi Diyarbakır’da en iyi noktaya getireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Altaç ve beraberindeki heyet, Çüngüş ilçesi temaslarının ardında Çermik ilçesinde incelemelerini sürdürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: